Pages

Monday, March 31, 2008

Mini Reunion

wah sedar tak sedar dah 8 tahun aku grad...maknanya ramaila kawan-kawan yang tak pernah jumpa lepas grad...thanks to my best frend darlina...bila dia mai kl je...mesti kami buat gathering tak kira besar or kecik (tu yg aku prasan la...)

tapi this time best lagi..jumpa ramai kawan lagi...jumpa geng2 yang lama tak jumpa..n yg baru terjumpa...zura..ko punya makanan mmg best!!!aku bagi 4 bintang!!!Kira puas berjalan la..dari equin ke bangi ke pavillion..ada hati nak p karaoke tapi terpaksa cancel sbb dah lambat..maklumla kawan aku yg sorang tu bini orang maka kena la ingat timing!!!(lain kali la kita p yeee...)

Anyway...mmg best jumpa balik kawan semua!!!

1 comments:

Dalin said...

haha...aku ikutkan bleh lagi tu...tapi pasai aku nak balik tu jauh sikit, tu yg terpaksa kensel...kot tak tak hengat nak balik lagi tuuuuu