Pages

Thursday, May 8, 2008

AF or AIM....


tak kira walaupun dah lepas..nak gak tulis pasai ni...
aku mmg bz sesangat sekarang tak da masa nak update blog...sorry dalin..aku tau hg dok tanya bila mau update hehehe...

anyway last Saturday ada AIM and AF at the same time...aku mmg nak tgk AIM (kat tv la..) sbb takat AF tu bole tgk ulangan punya...maka aku dah pun decide...siap dah post dlm 1 forum yg aku ala aktif la bila depa buka topic tu...

tapi...lepas 5 minit ja aku post aku punya reply..ayah call...ha..nak tgk AF tak kat IB..hmmm....pikir2 tgk live ok gakk..tiket 2 ja..hmmmm...ok je la..sebelum tu mmg dok hendap2 gak la tarak ka tiket AF kat IB tu..hehehe..

Sekali ada rupanya..tapi...aku dlm dilema..tapi pikir2 balik AIM pun aku bole tgk catch up kat internet..maka orait je la...

Not bad gak la..as diaorang guna okestra...so it is better than before sbb dgr live maka lagi la best...aku satu ja tak berkenan kat AF la ni...semakin ari smakin boring..tak penah lagi aku tgk diary...tak de prasaan nak tgk..yg dulu2 tu tgk gak..ni harap tgk konsert ja...pas tu ending pun tak da prasaan..tetiba ja..n very short hahaha..kadang2 aku terkejut..aikk dah habis?

lagi satu...tak penah la ku tgk konsert AF kat tv dan tertidoo...ari tu tah sapa tah kuar..aku tgk2 tetiba tertidooo..tau tau dah abiss sapa kuar pun tak tauu...


tapi yg bestnya..aku tgk AIM kat catch up pun baru separuh jln hahaha...bila nak sambung niii

2 comments:

Dalin best said...

Adakaaaa tgk konsert pi tidoq

SN said...

bukan laaaaa aku tgk kat tv la...bukan live konsert ari tuu..

aku dah betulkan dah...
tapi ada gak tgk konsert live kat IB tu aku tido bagai nak rak..dah boring tak dapat nak tolong...tgk balet etc..bukan taste aku..nak buat camna