Pages

Tuesday, November 11, 2008

walk down the memory lane....

Perhgggg...lama gilak tak up date blog ni..sorry la bizy dn macam-macam benda nak buat camno.... anyway beberapa hari lepas aku ila n dalin ber conferance kat ym...pas tu terpost la banyak gambar2 zaman matrik.. huhuhu sungguh la lawak rasanya tgk balik gambo lama2... Macam2 kejadian lawak yg rasanya kalau suruh buat balik sekarang ni mampus tak buat punya hahahha....tapi yang pasti gambar kami semua mesti ada acara makan makan ni...dulu kini dan selamanya acara makan makan. Pastu semalam kat fb lak kawan2 main camp lak post gambar2 lama gak..huhuhu..ada yg tak ngaku jugak rupanya..siap claim superimpose whahahah tak tahan aku saba je lah tipahhh...ko nak buat camna dah.... tapi tu semua fun memories!!! andai dapat ku ulang semula mmg aku mau laluinya lagi...those were among the best time ever!!!!
video

0 comments: