Pages

Thursday, March 12, 2009

Game tendang bontot

semalam kat forum aku tu ada topik pasal game ni....

Game dia game mari tendang bontot.....cian jugak aku kat "mangsa" ni..aku rasa dia la artis Malaysia pertama kot jadi bahan game..kalau kat amerika tu aku tak heran..president pun ada jadi game..mcm ada game bush jual hotdog.

Tapi aku test gak la game ni (banyak kali gak tu hahahaha)..simple sangat..kick je..tgk la jauh mana tendangan kita tu...

pastu kat last part tu ada tempat leh edit gambo..kiranya korang nyampah kat sesapa leh la buat org tu jadi mangsa tendangan korang (walau hanya di alam maya kannnnn...merasa gak la tendang waalau dgn jari hihihihi.

errr aku nak buh ke tak link tu....aku tak buh la takat ni...mcm cian lak..kang tak pasal aku kena defamation lak

3 comments:

AminLirikLagu said...

alaaa...tepek aaa...org pun nak men gak...hehe

SN said...

kalau nak bg email add nanti boleh email link dia

Dalin said...

defamation terussss.... hahahaha