Pages

Tuesday, November 24, 2009

emo kah?

aku ada la sorang kenalan, dia sangat suka sms aku dgn huruf besar, kadang2 buat aku rasa hangin sbb rasa dia menjerit kat aku (sebab in real life dia punya pitch selalu buat aku ala2 nak hangin and aku tak tau pasai pa senang irretated dgn dia).

Patutkah aku bgtau dont sms with capital letter...aku tatau la dia paham tak lingo IT ni sbb dia dah makcik2 pun... or aku biarkan saja?

Atau adakah aku emo..hahahaha sebab aku rasa kalau org lain sms aku capital letter aku ok je, ni dia je yg buat aku annoyed...

tapi takat ni aku layan kan aja buat tatau aku.....no harm done pun...

2 comments:

chuya said...

wat dek je baya.. ko anggap je dia guna urup kecik..

Dalin said...

dari kajian aku... aku rasa bukan huruf tu masalah kat sini. tu pasai org tu. esok2 aku nak sms huruf besaq.