Pages

Thursday, February 24, 2011

ohhh malassss

aku malasnya sekarang ni...malas nak ngarang apa nak tulis kat blog...dah la mmg bz dengan kes2 yang tak habis habis haihhh...penat.!!!

Anyway meh la citer apa yang aku buat baru baru ni...aku asalnya hanyalah driver pada mulanya...nak kena hantaq parent aku p Anugerah Sri Angkasa (ASA) kat PWTC...alih alih petang tu aku kena paksa jepun p sekali..haihh..aku dah plan baik punya..konon p hantaq..nak singgah mcD or kfc on the way back n tengok citer korea yang aku tgh marathon..sekali habis la plan aku...

malas tauuu...nak cari baju tudung semua tu..aku kan biasala..tak da nak iron awal2 baju baju aku tu...maka kena la selongkar lemari cari mana yg sesuwai and agak glamer konon (tapi baru aku perasan baju glamer aku tak banyak hahahaha...baju kurung ye banyak...yg blause skirt tu boleh kira..eh aku lama tak pakai skirt dah....malas..baju kurung pun sama...hahaha hari hari pakai slack je kerja aku la ni..oh dah lari citer..

anyway jumpa la baju yang ok tak la glamer kilat kilat pun..ala aku bukan retis pun nak glamer2 ni..ok make up harus lebih la kan sebab malam hahaha nasib aku tetiba rajin and detail...jarang la aku nak make up lama2 la ni..malas hahaha (semua benda malas heran aku!!!)

ok..nasib la ada Anuar Zain...maka kira tak pa la kena paksa pun aku rela whahahaha..
Anyway time balik tu kena paksa p post party..dok semeja dengan hazami n manager dia..aku kannn macam nak tanya je..mana AZ ya Hazami? yelah depa kan baik gitu (tak tau la kalo tak baik dah)..tapi kang macam hampeh lak kan hahahaha maka aku pun tak tanya whahaha...
aku memang tak berapa la nak star struct (maybe sebab dari kecik2 pun aku dah jumpa ramai artis kot..tapi yang lawaknya hanya AZ je aku star struct...hahaha teringat aku dgn Meeza kat Mid Valley buka posa tahun bila tah jumpa AZ yg tengah buka posa dengan anak yatim..hahaha..trus kaku tak leh nak ajak tangkap gambaq..hahaha lawak sungguh bila ingat balik.

tu je lah aku nak crita..