Pages

Wednesday, July 30, 2008

Kakak yg paling best!!!!

yeahh..tajuk itu macam bodek..memang bodek hehehehe..tapi memang kenyataan!!!!
(seandainya Kak Biha baca..sila hembang hempiskan hidung handa...)

aku dah lama usha..aku tau dia ada..aku pakai gak sekali sekala (dah depan mata test jgn tak test!!!). Since aku baru balik mini gathering cum shopping time dengan ila n darlina (yg mai kl sebab mie kursus).

Aku telah terpengaruh rakan sebaya dgn satu barang ni yg aku tau memang best!!!! Ni sejak aku beli some kind of georgous just few weeks before dgn geng yang sama, dimana dgn pengaruh rakan sebaya..darlina telah termimpi-mimpi akan benetint...sampai dah balik kedah pun dok teringat-ingat, maka kali ni dia pun dengan semangat yg berkobar-kobar beli benetint, mamat kaunter Benefit kat Metrojaya Mid Valley tu nampak je muka aku trus senyum sampai telinga...(agaknya dalam hati dia kata.."yeahhh customer ku datang lagi"). Dengan baik hatinya dia offer mini makeover..apalagi....

Hasil pengaruh rakan sebaya..dan mimpi yang berterusan agak lama...darlina trus rembat bukan 1 tapi 3 barang..

Eh..aku off topic la pulak...ha..kak biha sila bersedia...

anyway, keesokan harinya...aku pun carila kat lemari solek kakak aku (since aku camp out kat rumah dia weekend tu)...cari tapi tak jumpa..last-last tanya la...mana dia letak itu barang ha? Rupanya sorok dalam laci...sekali aku pun belek-belek, pakai-pakai sambil memuji-muji kebaikan barang ni..sekali...

"nak ambikla" huhuhuhuh sukanya aku barang freeeeee!!!!!kakak aku ni macam tau je..(aku mmg jenis kias-kias sikit kalau nak..tak dapat baru mintak direct heheehhe).Actually kakak aku ni memang banyak bagi aku barang free....begla..perfumela..macam-macamla..

Maka dengan ini aku declare kakak aku..kakak yang paling best!!!!!

ni la barang yg aku kata tu...


p/s..ada apa lagi nak bagi pas ni?

1 comments:

min said...

best ke your sis to nurbaya...hahahah, memang the best sis we have..