Pages

Thursday, August 28, 2008

gathering....

Ogos ni macam bulan gathering bagi aku....

1st Gathering...ila, darlina, aku (Mid V)
Since jumpa Jumaat ptg lepas kerja, maka p area dekat je iaitu Mid Valley since Dalin dok Cititel yg bilik tu kecik muat2 katil je, huhuhu kali ni mmg Dalin lepas prasan beli barang benefit...banyak gak la habis...
Ila pulak sempat beli blause/blaser yg tengah sale...cantik!!
Lepas jln2 tu kami p makan kat Italianese...hmmm best food dia..sempat la amik gambo makanan kami makan tu...gila best!!! pas ni leh p lagi la..





meriah kan...

2nd Gathering...Whole family...adilah's wedding
(ni aku buka tajuk lain kot..panjang citerrr)

3rd Gathering..yus, dahlia, shikin, meeza n hubby, aku (Naili's Place, Ampang)
Sempena Yus punya konvo on 25/8/2008 kat PWTC...
Ni la peluang aku jumpa Yus yg aku rasa dah berthn tak jumpa since aku dok KL and sangat jarang balik Kedah (kalau balik pun dia kerja..tak dan jumpa)..gila kurus minah ni sekarang!!! Catch up balik gossip bertahun punya...dapat info kawan tu kat sana..kawan ni kat sini etc...gila best!!!Since hari hujan...dan xcited jumpa kwn lupa nak tangkap gambo gathering hehehe...

4th Gathering...Zairi n wifee n daughter, aku (Sukumvit, Kg Baru)
Ni pun sempena Zairi punya konvo on 26/8/2008 also kat PWTC (Yus n Zairi konvo OUM), aku angkut depa p Sukumvit..sbb malam area Kl aku rasa situ makan best n tak jauh dr hotel depa n rumah aku..
As usual tomyam sana..tak hinggatttt..my 1st choice in terms of tomyam..semua jenis aku suka!!!Ni pun catch up citer lama sbb since Zairi jadi Cikgu kat Perlis aku mmg tak pernah jumpa pun..

4th Gathering...coming soon ..nanti aku update..
ni nak p buat aktiviti to do list before posa!!!Lepas gian sesiap!!

1 comments:

Dalin said...

Penatttttt aku tunggu update. Keluar jugak gambar pasta salmon yang aku dah lupa nama tu. sedap.

bila nak gathering lagi? ketagih ni