Pages

Tuesday, January 20, 2009

miss u la ila....

aku sebenarnya tak da nak post apa apa tadi waktu buka blog ni...tetapi bila tengok traker tu ada dari bangkok....haaa...itu sah ila...

Dah la aku baru je bincang dgn Dalin...dia mai KL tapi bila bincang nak gather gather huaaaa geng tak cukup...and we miss u tetiba ila..ye lah selama ni kalau gather gather sah ada awak kan..sampai kat dlm fb pun Dalin buat statement yg sama..what to do..at least saya harap saya p Bangkok ni leh la jumpa awak ye...

Tapi since Dalin dah mai KL kena gak la buat acara gather gather ni kan...so semalam kami datingla..disertai oleh myo n kuden..p makan kat Sukhumvit Kg Baru (sbb aku suka tomyam sana) maka aku hangkut la bebudak ni makan sana..

gambar? errr lupa nak amik...gile dok merapu sama budak budak itu telah membuatkan aku yg sememangnya bukan camera person lupa akan gambar penyeri blog.

Nanti pasni ada lagi kot acara gather ni dgn geng lain lak kot..tgk la apa plannye...

1 comments:

sharila said...

first time tulis ni..wahahaha...ada org miss saya la..saya pun penat mulut ni mlm tak bercakap...miss you guys too...ahahah...geli geli...