Pages

Friday, January 23, 2009

tengah hari jumaat yang stress

aku baru balik dari jalan tun perak...macam biasa la jalan tu penuh dgn bas, kereta, moto, lori.....jalan pun tersengguk sengguk dengan traffic light lagi semua...

aku cukup tak tahan dgn orang yang bawa kereta macam nak makan angin tepi pantai...please la...orang lain nak laju la...nak slow p dok tepi la...cam tadi aku potong mamat ni..dah la nak masuk line aku main masuk tak bg signal tak tgk kiri kanan...aku dah la tgh laju (kejar traffic light)..ishhh tapi sempat la bagi dia masuk..sekali bawa 20km sejam la pulak..aku dapat peluang aku overtake la mamat nih...gamaknya tak puas hati kot dia potong aku balik dgn dan bawa dgn kadar 20kmj...Ya Allah....sabarrrr je aku..tunggu jalan besar je aku trus kasi dia makan asap...gerammmmm....

pas tu lak dekat flyover dekat ktm tu ada accident, aku nampak 2 moto je yg tgh dibangunkan semula..tak da la pecah2 darah2 semua nihhh....sekali lorong aku yg tak da kena mengena dgn flyover ni tetiba jem...pastu yg best tu..moto moto depan aku tetiba berenti tengah jalan tetiba..nasib aku slow kalau tak dr ko tgk org..org tgk ko kang...ishhhh...

Boleh tak kalau tak berenti dan tgk!!! Kalau nak berenti pun sila la bagi signal dan ketepi okay jangan la tengah tengah jalan tu gak nak berenti...ingat kampung ka? Kampung pun ada law tau!!!!

Ishhh sungguh stress aku pada hari ni...stress memandu je...

Sekian.

2 comments:

Dalin said...

stress aku baca

Anonymous said...

hai

mm.. lek ah.. bese ar tu..hihi

tp xpe.. pompuan kalo hangen satu badan pon.. badan dia tetap wangi.. tul tak? hehehehe



pablo