Pages

Friday, January 30, 2009

tayar baru ku berkilat kilat lagii

ekoran dari kejadian semalam, tak pasai pasai terbang RM200-00 aku ganti tayar, rim etc...hmmm pencurik tu senang senang dapat duit aku lak yang kena ganti...hmmm tak pa la mungkin tu tanda tuhan nak duga aku kot...

anyway...tayar baru ku kilat kilat dah..aku dah buh sekali device anti curik tayar, so pas ni tak de la aku rasa macam everytime parking nak cabut semua tayar keta ku..

aku dah snap gambo tayar baru..tapi tamau boh la..kot kot pencurik tu baca blog aku ka...aku tamau bagi dia tertarik lagi dgn tayar keta ku itu...

Sudah-sudahlah..aku dah penat nak p balai polis, cari tayar semua ni tauuuuuu....

Anyway...rasanya time ni musim kecurian kot...semalam tayar aku..hari ni ada 1 rumah kena masuk..katanya kena pukau..ishhh apa nihhh dah rasa tak selamat dirumah sendiri nihhh...takan nak pindah dok opis lak kot!!!

1 comments:

Dalin said...

baru lepas raya maaa... luit talak.

dok opis pun ingat selamat ka?