Pages

Thursday, February 5, 2009

Goodbye Kedah..Hello Trengganu

Hmm...dalin pindah p Trenganu semalam. Aku dulu time dia bagi tau dia kena pindah sedih wooo...rasa macam tak best laaa..tapi kalau pikir balik pasal aku rasa camtu ha..selama ni pun aku kat KL dia kat Alor Setar..lain la kalau dia sebelah rumah aku mau la aku meraung ilang kawan...but then the feeling still there nak kata pa...

So lepas pikir balik alaaaaa kat mana pun kami ada asai ada tenet ok laaa...hidup cam biasa..hari hari jumpa juga hari hari contack malah lagi selalu dr kengkawan aku yg dok kl ni...

tapi macamana pun kalau aku balik loq staq aku sedih tak da kawan (hahaha ni lagi satu...macamla aku balik selalu n selalu p umah hang kan) tapi still rasa camtu gak..apa aku boleh buat?...

so to dalin..goodbye Kedah and Hello Trengganu!!! Nanti update gambar rumah etc yaaaaaa

1 comments:

aku la said...

sesungguhnye saya merasa amat terharu. saya masih tak suka dok sini. sebab saspen... kawasan ni rumah suka kena pecah masuk. boleh tak saya pindah kl....?